Gasten

Gastspelers zijn 7 dagen per week van harte welkom op onze golfbaan. Om te golfen op Golfclub De Berckt hoeft u niet in het bezit te zijn van een handicap, een baanpermissie is voldoende. Vrijdagmiddagen en zondagochtenden zijn enkel beschikbaar voor leden van onze vereniging. Neem contact met ons op als u op deze dagdelen wilt spelen.

Greenfee

Voor gasten en introducees hanteren wij het volgende greenfee tarieven: 9 holes golf €18,- 18 holes golf €27,- Buggyhuur €5,- per 9 holes (enkel te huren indien medische noodzaak) Wintertarief: €15,- (niet te combineren met andere kortingen)

Op het landgoed van kasteel de Berckt ligt de mooie en uitdagende golfcourse van Golfclub de Berckt.
© 2020 Golfclub de Berckt – Design en realisatie door: We4media – Marketing & Communicatie
Chat openen