Lid Worden

Business sponsor worden

Inmiddels heeft het bedrijfsleven in Nederland -van multinational tot het MKB- de vele zakelijke mogelijkheden van golf ontdekt. De beste deals worden immers gesloten in de juiste ambiance, met respect voor relaties en teamwork.?Golfclub De Berckt vormt de perfecte locatie om uw netwerk en naamsbekendheid te vergroten. Samen met uw relaties geniet u van de prachtige golfcourse, de fantastische oefenfaciliteiten en het sfeervolle clubhuis. Dit alles op het prachtige Landgoed van Kasteel de Berckt.

De Business Club van Golfclub De Berckt is de ideale gelegenheid om het aangename met het zakelijke te combineren. U kunt golfen met uw relaties en/ of deelnemen aan de vele Business Club wedstrijden.

Wordt u met uw bedrijf sponsor dan gelden onderstaande tarieven (excl. 21% BTW):

Business abonnement
€ 1000,-/ jaar *Onbeperkt met 1 flight te spelen

Naast het business abonnement heeft u nog diverse mogelijkheden om uw bedrijf te promoten. Dit betreft onder andere hole sponsoring, verschillende sponsorvarianten op de driving range en scorecard sponsoring. Interesse? Neemt u contact met ons op!

Prive lidmaatschap

Is golfen uw hobby en passie dan vormt Golfclub De Berckt de perfecte locatie om hier invulling aan te geven. Samen met uw familie, vrienden en relaties kunt u genieten van de prachtige golfcourse, de fantastische oefenfaciliteiten en het sfeervolle clubhuis. Dit alles op het prachtige Landgoed van Kasteel de Berckt.

Om te kunnen spelen heeft u uw GVB (golfvaardigheidsbewijs) nodig of een verkregen baanpermissie voor Golfclub De Berckt.

Kosten lidmaatschap; € 495,- per jaar of € 45,- per maand. Minimaal een maand van te voren opzeggen.

Zie het inschrijfformulier voor de diverse betalingsmogelijkheden.

Naam(*)

Straat(*)
Voer alstublieft uw straat en huisnummer in

Postcode(*)