Beste golfliefhebbers,

Zaterdag 25 juni geven wij een feest voor alle leden van Golfclub de Berckt. We verwelkomen deze dag namelijk ons 400ste lid!
Hiermee zijn wij de snelst groeiende vereniging van Peel en Maas.

Deze gelegenheid willen wij combineren met een 9-holes fun golfwedstrijd in de vorm van een texas-scramble.

We starten om 16.00u  d.m.v. shotgun, waarbij de deelnemers om uiterlijk 15.30u aanwezig dienen te zijn in het clubhuis.
Aansluitend zal er onder het genot van een hapje en drankje een daverend optreden plaatsvinden van Minsekinder.
Uiteraard is ook uw partner van harte welkom.

Opgeven voor de wedstrijd kan via de inschrijflijst op het prikbord in het clubhuis of via www.ikgagolfen.nl.

Geef bij opgave van de feestavond door met hoeveel personen u komt.

Hopelijk tot 25 juni!