Vanaf maandag 11 mei is het eindelijk weer mogelijk om te golfen.
Zoals aangegeven is golfen vanaf die dag alleen mogelijk met reservering van een starttijd.
Om op een verantwoorde manier te starten met golf zijn er enkele extra richtlijnen van toepassing.

Aanwezig: Iedereen is welkom vanaf 15 minuten voor aanvang van de starttijd.

looproute: Volg de aangegeven looproute richting het clubhuis.

Personeel: Volg de aanwijzingen van het personeel op.

Flightgrootte: Voorlopig hanteren wij de maximale flightgrootte van 3 personen

Reserveren: Het is met de opstart enkel mogelijk om één keer per dag 9 holes te reserveren. Gun andere golfers ook een kans, reserveer niet voor de gehele week vooruit. Je kan maximaal 7 dagen vooruit boeken.

Golfuitrusting: Zet je golfuitrusting niet op de driving range of het terras als je geen gebruikt maakt van de driving range.

Vlaggenstok: De cups zijn aangepast waardoor de bal niet onderin de cup valt. Hierdoor kan iedereen de bal uit de hole rapen zonder de vlaggenstok aan te raken. De vlag mag ook niet uitgenomen worden.

De algemene ‘Coronaregels’ bij klachten en het houden van afstand zijn inmiddels bij iedereen bekend en blijven van kracht.
Het reserveren van starttijden kan via www.golfgo.nl of via de golf.nl app op je telefoon.
Wij hopen iedereen zo snel mogelijk weer op de baan te zien!

De boekingen worden beheerd zodat wij zo veel mogelijk leden kunnen laten golfen komende weken.
Lukt het reserveren niet via golf.nl? Neem dan contact op met de golfclub.

Als golfclub dienen wij ons strikt aan dit protocol te houden en vragen daarom ook om uw begrip en medewerking.
Golfen of gebruik maken van de oefenfaciliteiten is enkel mogelijk met een reservering.
Het is dus niet mogelijk om naar het clubhuis te komen en daar wachten op een mogelijke starttijd.

Meer informatie over de opstart van de golfsport is te vinden op de site van de NGF https://www.ngf.nl/coronafaq

Lees het volledige protocol hier