Vanaf 21 september 2016 is Golfclub de Berckt de samenwerking aangegaan met Europäischer Golfclub Elmpter Wald e.V. (voorheen West Rhine Golf) Deze schitterende baan net over de grens bij Roermond biedt een korting aan wanneer er een groep komt van 10 of meer personen. Leden van onze golfclub betalen dan het volgende:

Maandag t/m vrijdag:            €25,- per persoon

Weekend en feestdagen:     €30,- per persoon

Europäischer Golfclub Elmpter Wald e.V.

Deze prachtige baan ligt volledig in de bossen en ademt rust en ruimte uit.
Wel vaker komt het voor dat u tijdens het golfen herten of vossen tegenkomt die ongestoord hun eigen weg vervolgen.

De starttijden dienen uiterlijk 3 dagen van tevoren te worden geboekt, maar bij voorkeur eerder. Bij reservering moeten alle namen van de golfers bekend zijn. Een reservering gaat in eerste instantie via Mark Schreurs, u kunt deze reservering inclusief alle namen + gewenste starttijd doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt hierop een reactie en een aanmeldingsformulier.

Op de dag dat u gaat spelen moet u rekening houden met het volgende: bezoekers dienen zich te melden aan de poort van de voormalige militaire basis. Bij het melden dient u uw paspoort of ID-kaart bij zich te hebben eveneens als het aanmeldingsformulier. Na controle kunt u uw weg vervolgen naar de baan; de afstand van de poort naar de baan is al gauw een ritje van 10 minuten. De greenfee moet worden voldaan in de golfshop van de golfbaan.

De kledingvoorschriften tijdens het golf worden op deze golfbaan strikt genomen. Houdt hier aub rekening mee.

Het management van Golfclub de Berckt wenst iedereen veel golfplezier op deze baan.