• GolfclubDeBerckt4.jpg
  • GolfclubDeBerckt3.jpg
  • Luchtfoto.jpg
  • GolfclubDeBerckt2.jpg
  • GolfclubDeBerckt1.jpg

Golfclub de Berckt is de samenwerking aangegaan met Golf International Moyland (Kalkar, 70 km). Door deze samenwerking krijgen leden van onze golfbaan een korting op de greenfee. Moyland International is naast golfbaan Overloon de tweede baan waarmee Golfclub de Berckt een samenwerking aan gaat. 

Op vertoon van het NGF pasje (Golfclub de Berckt) spelen onze leden voor een gereduceerd bedrag van €35,- (ma-vr) €40 (za-zo) Net als onze golfclub deelt Golf International Moyland dezelfde filosofie over golf, namelijk golf voor iedereen toegankelijk maken. De samenwerking met deze prachtig aangelegde 18 holes baan start met een gereduceerd greenfeetarief en zal zich wellicht in de toekomst uitbereiden met extra voordelen. 

Golf International Moyland

Golfen op Golf International Moyland, voor elke golfer van elk niveau een belevenis! De championships course van 18 holes ligt op maar liefst 82 hectare. Omzoomd door schitterende bospercelen, uitdagende waterpartijen en overal op de baan mooie vergezichten. Elke hole heeft 4 tee boxen, dus voor iedere speler van elk niveau is er de “juiste” lengte te vinden.

 

Update 15/06:

Het is nu nog voordeliger om bij Golf International Moyland te golfen op vertoon van het NGF pasje van Golfclub de Berckt.
Van maandag t/m vrijdag betaalt u €35,-
In het weekend betaalt u €40,-