Golfbaan, oefenfaciliteiten en clubhuis gesloten

ivm de maatregelen die door het kabinet zijn getroffen omtrent het coronavirus
is het gehele terrein van Golfclub de Berckt gesloten.
Klik hier voor meer informatie.

September stond voor Golfclub de Berckt in het teken van de clubkampioenschappen. Op 12 en 19 september werd in de verschillende categorien gestreden voor deze prestigieuze prijs.

Bij de dames was het Elbernie Lennaerts die er wederom met de winst vandoor ging. In de senioren catergorie was het Jos Ramaekers die op de 2e dag een achterstand om wist te buigen naar een verdiende overwinning. De heren categorie kende dit jaar een spannende ontknoping. Ben Claassen had na dag 1 de beste papieren met een score van 68 op 18 holes. Rob Lennaerts, Pieter Ebus en Eric Jorem volgende alle 3 met 72 slagen. Uiteindelijk werd het kampioenschap de 2e dag op hole 18 beslist. Het was Rob Lennaerts die zich met 1 slag voorsprong op Pieter Ebus de clubkampioen van 2015 mag noemen.