hole19  Update: Hole19 de golf app voor u!

De golf app Hole19 is vanaf heden te gebruiken bij Golfclub de Berckt. Via deze app is het mogelijk om afstanden te bepalen en zo de juiste club voor uw slag te kiezen! Door middel van luchtfoto’s is onze baan in kaart gebracht en verwerkt in de app. Vele golfbanen in onze omgeving zijn ook aangesloten bij Hole19. Deze app werkt ook als uw scorekaart.

Update 20-05-2015:
De mapping op hole 9 is aangepast naar de juiste green.

Wat kunt u met Hole19

Nauwkeurige GPS afstanden op 34.000 baanmappen. Eenvoudige registratie van score en statistieken. Volledig gratis, zonder addertjes onder het gras. Probeer Hole19 en ervaar golf als nooit tevoren.

Honderdduizenden golfers van over de hele wereld vertrouwen op Hole19 want het levert:

Als je jezelf voorbereidt op een slag:

* Zie je het traject van elke hole, inclusief bochten en obstakels
* Kun je inzoomen op het landingsterrein
* Kun je de afstand tot elk punt op de baan te weten komen

Tussen slagen:
* Krijg je onmiddellijke feedback over hoe ver je laatste slag kwam
* Wordt je score en statistieken en die van je tegenstanders geregistreerd
* Kun je je digitale scorekaart controleren zodat je weet hoe je tot nu toe hebt gespeeld

Nadat je klaar bent met spelen:
* Bekijk je je prestaties op een grafische manier bij het driven, de greens, kort spel, het putten en de score
* Deel je scorekaart per ronde en de hoogtepunten met je vrienden op sociale netwerken
* Verwijs naar en leer van eerder gespeelde rondes op het Hole19 Clubhouse webplatform

U kunt deze app downloaden op iTunes of in de Google Play Store.