9 oktober was er bij onze club een treffen, dat zijn weerga niet kende. Voorop gesteld dat er ook mensen waren die graag mee hadden gedaan, maar helaas moesten werken. Dat heeft de uiteindelijke groep niet weerhouden er een erg sportieve en gezellige dag van te maken met gelukkig goed golf weer.

Resumé:

Opgave stond voor een ieder open en uiteindelijk hadden er zich 30 mannen/vrouwen opgegeven om met het totale programma, 2 keer 9 holes mee te doen. Een viertal mensen van de donderdagmorgen groep voelden zich geroepen om ook voor de inwendige mens te zorgen tijdens deze dag door zelf een eenvoudig dinertje samen te stellen en te bereiden.

Bart, onze uitstekende gastgever, stelde hiervoor zijn keuken ter beschikking waar alles bereid en/of afgemaakt werd qua eten.

Het liep van koffie via een overheerlijk broodje kibbeling met eigengemaakte remouladesaus tot het menuutje van: garnalencocktail; eigengemaakte verse tomatensoep; biefstuk met krieltjes en verse gemengde sla met een overheerlijke dressing. Als klapper sloten we af met  een geweldig nagerecht van vanille ijs warme kersen en slagroom én een prima likeur. Dit was het gezellige gedeelte verspreid over de dag.

Sportief gezien waren er 8 gemengde flights gemaakt van drie personen waarbij de handicap ook gemixt was. Er vielen verrassend veel birdies  door mensen op holes, die er zelf ook erg versteld van stonden. Dit werd dan ook beloond met 2 golfballen.

Uiteraard waren er een aantal winnaars, die met een prijsje gefêteerd werden. Al bij al een zeer geslaagde dag naar ieders tevredenheid en dit vond men zeker voor herhaling vatbaar.

Opzet van dit geheel is de mensen vertrouwder te maken met golfen op Golfclub de Berckt en meer kennis te krijgen van de baan èn zijn regels, maar ook zeker tussen de mensen onderling.

Nogmaals dank aan Toon, Frans, Pierre, Bart, Mark en Jacques en andere schenkers voor deze toffe dag.

Wordt vervolgd.

{phocagallery view=category|categoryid=4|type=1}