Drukte op de baan

Zondagmiddag tussen 13:30 en 17:00 uur verwachte wij een grote drukte op de golfbaan ivm onze commissiedag.
Het kan hierdoor voorkomen dat er een wachttijd is om te kunnen spelen.

Afgelopen zaterdag 4 oktober hebben we in totaal met maar liefst 35 leden van GV De Berckt onder een stralend zonnetje op de 18 holes van de Peelse Golf om de maandbeker van oktober gestreden. De strijd was vooral spannend om de tweede en derde plaats door onze beide 'Johns'.

Met uiteindelijk 38 stableford punten wist John van den Hurk beslag te leggen op de tweede plaats. John Coenen eindigde met 37 punten op een eervolle derde plaats. De eerste plaats werd echter souverein gewonnen door Elbernie Lennaerts met 40 punten. Hiermee heeft Elbernie het recht verworven om een maand lang gebruik te maken van de gereserveerde parkeerplaats. Alle prijs winnaars gefeliciteerd!

Uitslag maandbeker oktober 2014

1e plaats: Elbernie Lennaerts - 40 Stf. punten
2e plaats: John van den Hurk - 38 Stf. punten
3e plaats: John Coenen - 37 Stf. punten

De volgende maandbeker wedstrijd zal op 1 november op golfbaan De Berckt plaatsvinden. Meer informative volgt.