Drukte op de baan

Zondagmiddag tussen 13:30 en 17:00 uur verwachte wij een grote drukte op de golfbaan ivm onze commissiedag.
Het kan hierdoor voorkomen dat er een wachttijd is om te kunnen spelen.

Het weekend van 20-21 september stond bij Golfclub de Berckt volledig in het teken van de clubkampioenschappen 2014. Met 65 golfers was er een groot deelnemersveld en beloofde het een spannend weekend te worden. Dat de clubkampioenschappen een wedstrijd was waarin veel spanning heerste was te merken bij de doorkomst na 9 holes. Het gebruikelijke niveau werd door sommige spelers niet bereikt waardoor de wedstrijd na dag 1 nog helemaal open lag.

Bij de dames maakte Elbernie haar favorietenrol waar, op dag 1 had ze een comfortabele voorsprong die het gehele toernooi niet in gevaar kwam.
De strijd bij de senioren lag na de eerste dag nog open. Karel Schultz en Wil Hoen hielden elkaar in evenwicht met een score van 42 om 43 slagen.

Op de finaledag werden de clubkampioenschappen bij de heren beslist op Hole 17. Het verschil tussen de eerste en tweede plaats bedroeg op dat moment 2 slagen. Door een bal in het water werd de wedstrijd in het voordeel van Pierre Geurts beslist.

Karel Schultz was degene die bij de senioren de beste score noteerde en zodoende clubkampioen senioren werd.

Golfclub de Berckt feliciteert onze kersverse clubkampioenen:

Heren:        Pierre Geurts
Dames:      Elbernie Lennaerts